Logo brummensnieuws.nl

Tennis Club Eerbeek 50 jaar!

EERBEEK - De Eerbeekse tennisclub kijkt terug op een geweldig jubileumfeest. TC Eerbeek is opgericht op 3 oktober 1969. De vereniging groeide snel en ook het tennispark is groter geworden. Momenteel zijn er 9 kunstgrasbanen en heeft de vereniging 360 leden.

Het jubileum begon met het plaatsen van een bloemstuk ter nagedachtenis aan de leden die zijn overleden in de afgelopen 50 jaar. Uit respect voor deze overleden leden waren de aanwezigen 1 minuut stil. Op zaterdagmiddag vond de receptie plaats voor genodigden. Alle aanwezigen ontvingen gebak van bakker ten Veen en de beroemde hartige bamibal van Automatiek Beursken uit Velp werd enthousiast genuttigd. In het clubhuis waar de receptie plaats vond, ontving voorzitter Andre Nolsen van de KNLTB een plaquette en een KNLTB vlag.

De feestavond voor de leden vond plaats in Grand cafe de Korenmolen. De vereniging maakte gebruik van het restaurant en de feestzaal waardoor het een feest was voor zowel de jongere als de oudere leden. Op deze avond werden de leden gehuldigd die 50 jaar lid zijn van de vereniging. Deze leden van het eerste uur ontvingen een attentie van de vereniging uit handen van de voorzitter.

Daarna kon de band Qwark beginnen en deze geweldige band maakte er samen met de leden een geweldige feestavond van. Ook Wim Kars, lid van de tennisvereniging zong 2 nummers en ook hij kreeg de zaal mee. De dansvloer was de hele avond goed gevuld en rond 24.00 uur sloot de band de avond af met een geweldig slotakkoord. Het was een geweldig jubileum waar de leden nog lang over na zullen praten.

Ook lid worden van deze gezellige en sportieve vereniging? Kijk op www.tceerbeek.nl voor meer informatie!

Meer berichten
 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: