Logo brummensnieuws.nl

Uitslag kruisjassen vv Oeken

OEKEN - Woensdag 9 oktober j.l. vond de tweede avond plaats van het kruisjasseizoen van de vv Oeken in De Vroolijke Frans.

Door een gigantische eindsprint in de laatste ronde (1200 punten)  pakten de dames Floray Beumkes en Heidi van Dalen met veel plezier de eerste prijs met 3869 punten. Ze lieten daarmee de concurrentie ver achter zich. Op de tweede plaats eindigden Robert IJdens en Marcel Bruntink met 3426 punten die tot de laatste ronde bovenaan stonden in de tussenstand. Anton Klein Heerenbrink en Mirjam Bleumink kwamen goed terug tot een derde plaats met 3294 punten. Doordat de sponsoren (De Vroolijke Frans, Slagerij van Dijk en Wijn & Dranken Huys Brummen) zich van de goede kant hebben laten zien dit seizoen, was er ook een vierde prijs beschikbaar. Die werd door Jan Jacobs en Henk Bruntink opgeëist met 3116 punten. Hans van 't Ende en Cor Wilbrink hadden hun avond niet en moesten met 2549 punten genoegen nemen met de poedelprijs.

 De volgende kaartavond zal op woensdag 13 november zijn. Aanvang 19.30 uur. Voor informatie kan contact worden opgenomen met Henk Bruntink (telefoon 0575 – 563160 of via e-mail: hjbruntink@hotmail.com).


 

Meer berichten
 


Week 21

SCHIEREILANDDe oplossing voor week 9: