Logo brummensnieuws.nl

Open Dag ABK-huis & Hallse Hull

HALL - Het ABK-huis en het kampeerterrein Het Hallse Hull vieren feest! De accommodaties  bestaan respectievelijk 65 en 60 jaar en zijn nog altijd 'natuurlijk, actief en duurzaam'.

Zaterdag 19 oktober van 11.00 – 16.00 uur organiseert de jubileumcommissie in en rondom de beide locaties aan de Hallseweg 12 in Hall een uitgebreid doorlopend programma vol verrassende activiteiten, demonstraties, workshops, home-made hapjes en drankjes etc. Iedereen is welkom, loop gerust binnen, de toegang is gratis. Om 11.30 uur wordt de feestelijke opening verricht door wethouder duurzaamheid van de gemeente Brummen Eef van Ooijen en de landelijk Nivon-voorzitter Henk Schaaf.

Zowel kinderen als volwassen kunnen de hele dag door vogelhuisjes timmeren, muziek maken en luisteren, zingen, stokbrood bakken boven kampvuur, de sensatie van het blote-voetenpad ervaren, een speurtocht oplossen, een massage ondergaan. Verder zijn er demonstraties wilgentenen vlechten en bijenhouderij. Je kunt er heerlijke jam kopen, of informatie verzamelen over Nivon-wandeltochten en andere avontuurlijke activiteiten. Met deelname aan de kastelenquiz maak je kans op een gratis overnachting in het huis of op het kampeerterrein.

Een mooie mogelijkheid om kennis te maken met het sfeervolle huis en het uitgestrekte kampeerterrein!

Nivon staat voor: ontmoeting, ontwikkeling, onthaasten. Bij Nivon overnacht je betaalbaar midden in de natuur bij natuurvriendenhuizen, op kampeerterreinen en in huisjes. Door heel Nederland vind je accommodaties geschikt voor alleenreizenden, stellen, gezinnen, kleine en grote groepen. Vrijwilligers beheren de accommodaties en samen met de gasten zorgen zij voor een uniek verblijf.

Meer berichten
 


Week 21

SCHIEREILANDDe oplossing voor week 9: