Logo brummensnieuws.nl
Timmerclub tijdens zomeractiviteiten op natuurkampeerterrein Het Hallse Hull
Timmerclub tijdens zomeractiviteiten op natuurkampeerterrein Het Hallse Hull (Foto: Marleen van Noort)

Jubileumfeest / Open Dag ABK-huis & Hallse Hull

Het ABK-huis en het kampeerterrein Het Hallse Hull vieren feest! We bestaan resp. 65 en 60 jaar en zijn nog altijd ‘natuurlijk, actief en duurzaam’.

Zaterdag 19 oktober van 11.00 – 16.00 uur organiseren we rondom de beide accommodaties aan de Hallseweg 12 in Hall een uitgebreid doorlopend programma vol verrassende activiteiten, demonstraties, workshops, home-made hapjes en drankjes etc. Iedereen is welkom, loop gerust binnen, de toegang is gratis.

Om 11.30 uur wordt de feestelijke opening verricht door wethouder Eef van Ooijen en de landelijk Nivon-voorzitter Henk Schaaf.

Zowel kinderen als volwassen kunnen de hele dag door vogelhuisjes timmeren, muziek maken en luisteren, zingen, stokbrood bakken boven kampvuur, de sensatie van het blote-voetenpad ervaren, een speurtocht oplossen, een massage ondergaan. Verder zijn er demonstraties wilgentenen vlechten en bijenhouderij. Je kunt er heerlijke jam kopen, of informatie verzamelen over Nivon-wandeltochten en andere avontuurlijke activiteiten. Met deelname aan de kastelenquiz maak je kans op een gratis overnachting in het huis of op het kampeerterrein.

Een mooie mogelijkheid om kennis te maken met het sfeervolle huis en het uitgestrekte kampeerterrein!

Nivon staat voor: ontmoeting, ontwikkeling, onthaasten. Bij Nivon overnacht je betaalbaar midden in de natuur bij natuurvriendenhuizen, op kampeerterreinen en in huisjes. Door heel Nederland vind je accommodaties geschikt voor alleenreizenden, stellen, gezinnen, kleine en grote groepen. Vrijwilligers beheren de accommodaties en samen met de gasten zorgen zij voor een uniek verblijf.

Meer berichten
 


De oplossing voor week 41:

ZELDZAAMHEIDDe oplossing voor week 36: