Logo brummensnieuws.nl

Herfstfestival Broek

BROEK/ BRUMMEN - Kom de herfst proeven tijdens het kleinschalige festival 'Herfstfestival Broek' op zondag 20 oktober bij de Vroolijke Frans in Broek/Brummen. Er valt van alles te beleven! Een eerbetoon aan streekproducten met een heerlijke streekbierproeverij en markt. Dit jaar extra aandacht voor streekbieren en streekproducten bij zo'n 20 standhouders, van kaas worst en wijn tot kunstnijverheid.

Een middag proeven van de bieren met voor de eerste keer twee bierproducenten uit Brummen: Wolf en Sage. Daarnaast van de kleinere brouwerijen uit de regio zoals Bronckhorster uit Rha en brouwerij Romondt uit Dieren. En bij een lekker biertje hoort natuurlijk een lekker muziekje! Ook daar wordt voor gezorgd door Project Lohues met het repertoire van de bekende muzikale Drent Daniel Lohues.
Bij Chefkok Luuk Wagenaar kunt u enkele heerlijke gerechten proeven die bij de herfst passen als voorproefje op onze nieuwe menukaart. Daarnaast zorgt Albert Zark voor een absolute primeur met de verkoop van groentes kruiden en stekjes uit onze eigen groentetuin 'Alberts tuuntje'
U kunt de directe omgeving verkennen in een boswandeling in 't Leusveld die start om 14.00 uur onder begeleiding van een vertegenwoordiger van Natuurmonumenten.
Het evenement start om 13.00 uur en gaat door tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Voor meer informatie over het cultureel programma van de Vroolijke Frans zie www.devroolijkefrans.nl of bel naar 0575-561719.


 

Meer berichten
 


Week 8

TRANSPIRATIEDe oplossing voor week 36: