Logo brummensnieuws.nl

Voorverkoop 'De Dijk' Covertijd

BROEK/ BRUMMEN - Op donderdag 7 november  is er een 'Covertijd in de Vroolijkheid' avond in de Vroolijke Frans in Broek/Brummen waar deze keer De Dijk centraal staat. Het wordt een heel bijzondere avond want de bekendste Nederlandstalige band allertijden wordt vertolkt door een 10-koppige formatie inclusief blazerssectie.
Gezien de verwachte grote belangstelling is er besloten om een voorverkoop van de toegangskaarten te starten. Deze kosten in de voorverkoop € 6,- en kunnen vanaf zaterdag 12 oktober gehaald worden bij Primera XL Brummen, boekhandel Hendriks Eerbeek en de Vroolijke Frans. Aan de zaal kosten de kaartjes € 7,50.

Een gelegenheidsformatie zal de grootste hits spelen van de Dijk van de  charismatische frontman Huub van der Lubbe. De band heeft een speciale connectie met Brummen door hun optredens in de Bliksem en diverse festivals.  De formatie voor 7 november bestaat uit Arjan Knoef (zang) Gert Jan Spieker (sologitaar) Mitch Kleinhesselink (slaggitaar) Luuk Nengerman (drums) Adrie Kers (bas) Berrie Vink (hammond) Erik Nengerman (piano) Douwe Laansma (sax) Lajos Bax (trompet) en John Nengerman (trompet). Zij zullen er ongetwijfeld een onvergetelijke avond van maken.

Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans kun je vinden op www.devroolijkefrans.nl of bellen naar 0575-561719

 

Meer berichten
 


Week 30

VRAAGGESPREKDe oplossing voor week 9: