Good Riddance, winnaar 2018
Good Riddance, winnaar 2018

Doe mee aan popquiz: aanmelden is weer mogelijk!

Algemeen

BRUMMEN/ EERBEEK - De dagen worden geleidelijk aan weer korter. In de gemeente Brummen betekent dat dat de gedachten van de muziekliefhebbers afdwalen naar derde kerstdag! De datum waarop de enige echte Brummense popquiz plaats vindt. De negende editie alweer.

De eerste acht zijn succesvol verlopen en de organisatie is met veel enthousiasme gestart met de organisatie van een nieuwe quizavond. Zij hebben er zichtbaar zin in en stellen de inschrijving open. Tot en met uiterlijk vrijdag 1 november kunnen teams zich weer aanmelden. Ook dit jaar geldt: wees er snel bij. Er is op 27 december maar plek voor 12 teams!

De Brummense popquiz staat garant voor een gezellige avond voor alle bezoekers in De Vroolijke Frans in Brummen, ook wordt er fel gestreden om de eer om als team de allround- muziekquiz te winnen. Het winnende team ontvangt de wisselbeker, De 'Hans Broer Award' (vernoemd naar de in 2016 onverwacht overleden initiatiefnemer Hans Broer). De eerste acht teams in de einduitslag van 2018 zijn (wanneer zij zich op tijd aanmelden) automatisch geplaatst voor de quiz op Derde Kerstdag. Een eventuele voorronde vindt plaats op donderdagavond 12 december, ook in De Vroolijke Frans.

Lokale binding noodzakelijk

De Brummense Popquiz is speciaal bedoeld voor iedereen die de gemeente woont, leeft of werkt. Meedoen kan met een team van drie personen. Minimaal twee leden van het team moeten in onze gemeente wonen danwel sociaal-economisch aan de gemeente verbonden zijn. Uiteindelijk treden er twaalf teams op vrijdag 27 december 2018 vanaf 20.00 uur aan in de popquiz-arena in De Vroolijke Frans. De inschrijvingskosten voor een team bedraagt slechts tien euro. Inschrijven doe je via de popquizwebsite (popquizbrummen.nl).

Iedereen van harte welkom

Ook als je niet mee wil doen is het verstandig 27 december in je agenda te noteren. Want iedereen is van harte welkom om de quiz als belangstellende bij te wonen. De voorverkoop van toegangskaarten start eind november. Hou het in de gaten, want derde kerstdag belooft in onze gemeente weer een gezellige en verrassende muzikale avond te worden!

Vragen?

De werkgroep die jaarlijks de quiz organiseert bestaat uit Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Robert Kersten en Karin Beuwer. Bij hen kunt u terecht voor het stellen van vragen over de popquiz. Natuurlijk kunt u ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl of stel u vraag via het vertrouwde mailadres popquiz@rtv-veluwezoom.nl. Ook op twitter (@popquizbrummen), Facebook en instagram is de popquiz Brummen actief.

Uit de krant

Afbeelding
Open Camping Dag bij Minicamping Molenallee in Loenen Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Biologische Boerderijwinkel De Nieuwenburgt viert de eerste uitstap van de koeien naar buiten! Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Meer muziek in de klas. Algemeen 12 uur geleden
Karate staat weer op de kaart.
Karate Club Eerbeek zet zich weer op de kaart. Algemeen 13 uur geleden
Een goede warming up is het halve werk.
Geslaagde afsluiting van 25e Wintertennis Competitie Dorpen Algemeen 13 uur geleden
Rock uit de jaren '90.
Covertijd bij de Vroolijkheid Melissa Etheridge Algemeen 13 uur geleden
Foto ter illustratie.
Glaskunstenaar Lidwien Mol Algemeen 27 mrt, 15:27
Een gezellig volleybaltoernooi voor sponsoren
Bruvoc Sponsortoernooi, weer gezellig op en buiten het veld. Algemeen 27 mrt, 15:08
Via een vignet bijdragen aan onderhoud van de Veluwe?
Vrijwillige vignetten voor mountainbiken en paardrijden op de Veluwe Algemeen 27 mrt, 12:14
Vr1 VV Oeken team.
Autobedrijf Felder sponsor inloopshirts VR1 vv Oeken Algemeen 27 mrt, 12:05
Wat is hier te zien?
Speuren naar sporen op het Schaddeveld Algemeen 27 mrt, 11:55
Afbeelding
Dorpsraad Brummen wil volgende stap zetten in Burgerberaad Algemeen 26 mrt, 15:05
Een gezellige paastraining voor de jeugd.
Speciale paastraining bij Sportclub Brummen Algemeen 26 mrt, 14:47
Veel vrijwilligers kwamen een handje helpen.
Veel vrijwilligers landelijke opschoondag! Algemeen 26 mrt, 14:38