Logo brummensnieuws.nl

Seizoen kamermuziek Hall van start

HALL - Zondag 20 oktober 15.30 treden Lucie Horsch (blokfluit) en Alexandra Nepomnyashchaya (klavecimbel) op in de Ludgerus kerk te Hall.

Lucie Horsch gaat de sterren van de hemel spelen. Op haar twintigste staat zij in binnen-en buitenland bekend als een fenomeen. Als 9-jarige speelde zij al op het Kinderprinsengrachtconcert, in 2013 won zij het Prinses Christina Concours en in 2016 kreeg zij de Concertgebouw Young Talent Award uitgereikt. Zij trad op in "Podium Witteman".  In 2018 kreeg zij voor haar eerste CD  de Edison Klassiek Award. En dat alles leidt haar weg naar de mooie Ludgerus kerk in Hall. Op haar concert wordt zij begeleid door Alexandra Nepomnyaschaya op een prachtig klavecimbel. Alexandra kreeg haar opleiding in Moskou en studeerde in 2013 af aan het Conservatorium van Amsterdam. Zij won o.a. de eerste prijs op het Klavecimbel Concours van Sint-Petersburg en het Volkonsky Internationaal Klavecimbel Concours in Moskou. Twee jonge toppers die al op weg zijn in hun internationale carrière.

Zij brengen muziek van Teleman, Händel, Chédeville, van Wassenaar en J.S.Bach ten gehore.

Na afloop van het concert kunt u in het 'Hof te Hall' (naast de kerk) nog even napraten onder het genot van een drankje en wat te knabbelen (tegen een bescheiden CONTANT te betalen vergoeding). De werkgroep ziet u graag bij het knapperend haardvuur! Meer informatie via Dolf Hofs, toegangskaartenkamermuziek@brummencultuur.nl, 0575- 562922.

Meer berichten
 


Week 8

TRANSPIRATIEDe oplossing voor week 36: