Logo brummensnieuws.nl

Herfstweer spelbreker Najaarsfair

Archieffoto van de Najaarsfair in 2018. Foto: Marion Verhaaf
Archieffoto van de Najaarsfair in 2018. Foto: Marion Verhaaf

Door: MARION VERHAAF

BRUMMEN - Het afgelasten van de Brummense Najaarsfair was volgens velen te verwachten. Wie afgelopen week een blik wierp op de bekende sites voor weersvoorspellingen, zag alleen maar regenbuien en harde wind en werd daar niet echt vrolijker van.

Dit was dan ook wat de organisatie van de Brummense Najaarsfair de dagen voorafgaand aan het evenement deed. Op vrijdag kwam organisator Michelle Harberink-Zwinenberg tot de conclusie, dat het beter was het hele evenement af te blazen. "Het was een zware beslissing voor me, maar nu zijn hogere kosten en problemen voorkomen. Iedereen heeft zijn of haar inschrijfgeld terug gekregen." Van de kraamhouders kreeg zij alleen maar complimenten op haar bericht. Enkelen hadden zich al afgemeld en een half gevulde markt is natuurlijk geen reclame voor de organisatie. Een andere datum was helaas geen optie.

Jammer maar begrijpelijk

De reacties van het beoogde publiek variëren van jammer maar zeker begrijpelijk. Sommigen vonden het tijdstip vroeg waarop het besluit bekend werd. Maar achteraf, is het de juiste beslissing geweest. In de mail die de kraamhouders ontvingen over het terugboeken van het inschrijfgeld inclusief borg, stond te lezen dat iedereen uiteraard een uitnodiging krijgt voor de fair in 2020. Bovendien zijn er plannen om een extra markt te organiseren, daarbij rekening houdend met andere evenementen in de buurt. Daarvoor zijn al suggesties binnen gekomen.

Meer berichten
 


Week 8

TRANSPIRATIEDe oplossing voor week 36: