Logo brummensnieuws.nl

Presentatie: "Samenwerken als zelfstandige"

HALL - Vrijdag 27 september 2019 van 19.00 tot 20.30 organiseert Brumbeek Professionals de workshop "Samenwerken als zelfstandige".

Wat doet u als u veel werk heeft aangenomen? U zoekt collega's. Of u wilt meedoen in een aanbesteding? Precies: samenwerken! Hoe zit het dan met de veelgemaakte fouten en de wetgeving? Hoe regelt u de contracten, taakverdeling en risico's. En hoe vindt u partners? Wilt u als zelfstandige een grotere klantenkring of wilt u uw ervaring delen, dan is deze presentatie en workshop een echte aanrader. De bijeenkomst wordt geleid door Marion Rozema, van M.Rozema Consultancy. Lokatie: Natuurboerderij De Mhene Adres: Eerbeeksche Hooilanden • Lendeweg 4a • 6964CK Hall Aanvang: 19.00 uur 18.30 uur koffie/thee. Informatie, kosten en aanmelden via brumbeek.nl.

Brumbeek Professionals is de vereniging van ondernemers en zzp'ers in de regio van de gemeente Brummen, en organiseert maandelijks een lezing of workshop. Hierbij komen onderwerpen aan bod zoals marketing, personeel, juridische zaken, en de balans tussen privé en werk.

Meer berichten
 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: