Logo brummensnieuws.nl

Geslaagde markt Mollenhof

BRUMMEN - Al maanden waren voor – en achter de schermen de voorbereidingen in volle gang, maar op zondag 8 september jl. was het dan zover. Het terrein van de Mollenhof was voor de vierde keer omgetoverd tot een prachtige markt locatie.  Tevens was er open huis zodat iedereen eens kon komen kijken wat de Mollenhof eigenlijk is en wat je daar zoal kunt doen. Gelukkig waren de weergoden hen goed gestemd.

Het bleef droog en ook de zon brak door. Hierdoor kon het publiek op hun gemak genieten. Er was van alles te proeven-  en beleven. Er waren diverse markt- en informatie kramen, oude ambachten toonden hun kunsten, je kon je laten masseren. Overal waren zitjes gecreëerd en op het podium waren optreden te beluisteren van de koren Chic en Shanty en Vox Tunes. Chansonnier Marcel Bugter en singer-songwriter Robert Kersten zorgden in de middag voor een intieme sfeer. Ondertussen kon iedereen genieten van de zon, gezellige ontmoetingen met elkaar en een hapje en drankje.


Er was een veiling waar op verschillende (collecters) items geboden kon worden en er was een loterij waar vele prijzen te winnen waren. Alle prijzen waren gesponsord door lokale ondernemers, particulieren of bedrijven. Iets waar de Mollenhof dan ook heel dankbaar voor is. De totale opbrengst van de markt kwam ten goede aan de Stichting en was bestemd voor de duofiets waar de Mollenhof voor aan het sparen was. Inmiddels is bekend dat er met zijn allen voldoende geld bij elkaar gebracht is om deze duofiets ook daadwerkelijk aan te schaffen. Hierdoor kunnen zij vanaf nu met hun bezoekers samen fietsen en nog meer genieten van het prachtige buitengebied. 

Meer berichten
 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: