Logo brummensnieuws.nl

Roefeldag

BRUMMEN - Op woensdag 23 oktober is het weer zover, de Roefeldag in de gemeente Brummen! Tijdens de Roefeldag kunnen kinderen actief kennismaken met allerlei beroepen en hobby's bij heel veel verschillende bedrijven, winkels, verenigingen en organisaties in Brummen en Eerbeek en omgeving.

Roefelen is een Vlaams woord en het betekent ontdekken of snuffelen. Met een groepje snuffelen de kinderen die dag aan de grotemensenwereld. En dat is leuk!

Leer alles over een autobedrijf, ontdek wat je bij een kapsalon kan doen of bedien de kassa in een supermarkt. Blus een brand met de brandweer of bak een pannenkoek als een echte kok. Tijdens de Roefeldag kan je kiezen uit allerlei leuke Roefelplaatsen.

Aan de Roefeldag in de gemeente Brummen kan worden meegedaan door kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Zij kunnen zich met een groepje van 4 kinderen opgeven voor deze leuke dag! De roefeldag is weer in de herfstvakantie in 2019. Kijk op www.roefeldag-brummen.nl voor meer informatie en hoe in te schrijven!

Meer berichten
 


De oplossing voor week 37:

DOOPREGISTERDe oplossing voor week 36: