Logo brummensnieuws.nl

Staphorst bij OVOV

BRUMMEN - Na een mooie zomer waar we hebben kunnen genieten van het mooie weer, zijn de dames van de O.V.O.V. weer aan het nieuwe seizoen begonnen.

Voorzitter Johanna Schouten opende dinsdag 3 September de avond door de dames welkom te heten. In het bijzonder Mevr. Hooikamer die samen met haar zus kwam vertellen over de cultuur en traditie's in Staphorst, Ze kwamen in klederdracht en vertelden hoe de klederdracht werd gedragen en bij wat voor gelegenheid. Zelfs baby's die klederdracht droegen. Ook werden een paar dames verkleed in klederdracht. Het was dan ook een zeer interessante avond waar de lachspieren menigmaal aan het werk werden gezet.

Woensdag 18 september gaan de dames met een volle bus op reis naar Sellingen waar eerst een kloosterboerderij wordt bezocht. Na de lunch wordt er een bezoek gebracht aan Boer Geert bekend van Boer Zoekt Vrouw.

Dinsdagavond 8 Oktober wordt het 60-jarig jubileum van de vereniging gevierd met een stampotten buffet. Daarna zullen de Neighbour Sisters de avond voor ons feestelijk afsluiten.

Meer berichten
 


Week 6

In week 6 zat er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 36: