Logo brummensnieuws.nl

Volleybalclinic van Luuc van der Ent

Luuc van der Ent 2,08 meter lang!
Luuc van der Ent 2,08 meter lang!

LOENEN - Op donderdag 5 september kregen de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van basisschool de Tweede Stee in Loenen een volleybal-clinic van Luuc van der Ent. Luuc is een speler van het Nederlands Volleybalteam. Volgende week begint in Nederland het Europees Kampioenschap Volleybal voor heren en om dit te promoten geven spelers van het Nederlands team volleybal-clinics op basisscholen.

Luuc, 2.08 meter lang, vertelde eerst iets over hemzelf en het team. Vervolgens kregen de kinderen van groep 5 t/m 8 een volleybal-clinic in de gymzaal. Ook twee heren van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek waren aanwezig om de kinderen diverse volleybal-tactieken bij te brengen.  Zo leerden zij de bovenhandse techniek, de onderhandse techniek en de smash. Luuc vertelde en liet zien dat hij kan smashen met een snelheid van 120 kilometer per uur !!!

Als aandenken kregen alle kinderen een sleutelhanger en een kaart met handtekening. Ook kreeg de school en tas vol met volleyballen. Hiermee kunnen zij veel mooie volleybal-lessen verzorgen.

Meer berichten
 


Week 6

In week 6 zat er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 36: