Logo brummensnieuws.nl

Studiekring Brummen zoekt deelnemers

BRUMMEN – Wilt u meedenken en in gesprek gaan over maatschappelijke ontwikkelingen en ideeën? Maak dan eens vrijblijvend kennis met de Studiekring Brummen. U bent welkom op dinsdagmiddag 17 september om 14.00 uur in de bibliotheek aan het Graaf van Limburg Stirump[ein.

Een studiekring bestaat uit een vaste groep mensen vanaf vijftig jaar die samen nieuwe dingen willen ontdekken, bereid zijn zich daarin te verdiepen en kennis uit te wisselen. In Brummen komt de groep eens per drie weken bij elkaar. Tijdens de bijeenkomst, die zo'n twee uur duurt, vertelt iedere deelnemer wat hem of haar als actueel nieuws is opgevallen. Hierna kan een discussie volgen. Na de pauze kan een van de deelnemers een presentatie geven over een onderwerp dat hem of haar na aan het hart ligt. Het optimale aantal deelnemers ligt tussen de tien en vijftien. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Overigens maakt de kring deel uit van een landelijk netwerk van studiekringen. Zie de website www.studiekringen50plus.nl. Wilt u meer informatie? Stuur dan een mailtje naar ajh.nijborg@gmail.com. U kunt ook bellen naar 026-8401020.

Meer berichten
 


Week 21

SCHIEREILANDDe oplossing voor week 9: