Logo brummensnieuws.nl

70e KWF-collecteweek van start

BRUMMEN - De 70e collecteweek van KWF Kankerbestrijding start op zondag 1 september. Verspreid over 800 collecteteams gaan ruim 80.000 collectanten de straat op. Het collecteteam van de gemeente Brummen zet zich met 140 collectanten in om zo veel mogelijk geld op te halen voor meer kennis en betere behandelingen. Zodat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met de ziekte.

KWF bestaat 70 jaar

Deze 70e collecteweek belooft erg bijzonder te worden. Prinses Beatrix is sinds 1980 beschermvrouwe van KWF en zal zaterdag 31 augustus een speciale KWF Munt slaan, ter ere van het 70-jarig bestaan van KWF. Deze gebeurtenis vormt tevens de aftrap van de collecte. Daarnaast staat NPO Radio 2 de hele week in het teken van de collecteweek.

Geef tijdens de collecteweek

De collectanten van KWF-collecteteam gemeente Brummen komen in de week van 1 t/m 7 september bij u aan de deur. De collectanten kunnen zich legitimeren en zijn te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab.

Mocht u de collectant gemist hebben? Dan kunt u op de volgende manier toch een bijdrage leveren: Doneer online via kwf.nl/collecte

Voor het dorp Brummen zoeken wij nog collectanten, aanmelden kan via de email kwfgemeentebrummen@gmail.com

Meer berichten
 


Week 8

TRANSPIRATIEDe oplossing voor week 36: