Logo brummensnieuws.nl

Dubbel expositie in Gemeentehuis Brummen.

BRUMMEN - Anneke van der Meer en Greetje van der Veer  exposeren gezamenlijk in de hal van het gemeentehuis in Brummen. 

Anneke van der Meer maakt graag grote potten, torso's en alles wat in haar opkomt. Werken met klei, er iets mooi's van maken dat geeft balans en plezier.  Oude technieken, raku stoken, mooie glazuren en vormgeving, spelen met vuur. Dit geeft spannende resultaten en dit blijft haar boeien. Dit doorgeven aan anderen, maar ook zelf bij anderen in de leer blijven, maakt dat haar werk zich blijft verrijken. Met haar handen in de klei vergeet zij de tijd.


Voor Greetje van der Veer, meer bekend om haar zangkunst, begon de liefde voor het fotograferen met het maken van familieportretten.
Met de aanschaf van een digitale fotocamera in 2003 is haar fascinatie voor fotograferen ontstaan en is zij zich verder gaan bekwamen in deze techniek. Zij probeert 'het moment' vast te leggen met de camera. Het moment is voor haar o.a. ontroering, verrassing en blijheid.

Openingstijden gemeentehuis aan de Engelenburgerlaan in Brummen: ma. – do.: 9.00 tot 16.00 uur, vr.: tot 12.00 uur. Tot en met 27 september 2019.
 

Meer berichten
 


Week 27

In week 27 zat er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 9: