Logo brummensnieuws.nl

Mindful wandelen in de natuur

HALL - Mindfulnesstrainer Jantine Peters organiseert op vrijdagavond 9 augustus vanaf natuurboerderij "de Mhene" in Hall, een zomer avondwandeling. De wandeling zal voeren door de Eerbeeksche Hooilanden en de aangrenzende Empese en Tondense Heide.

De wandeling start met wat instructies voor het ontwikkelen van opmerkzaamheid tijdens het wandelen. De wandeling – voor een groot deel in stilte- duurt ongeveer 1 ½ uur en tijdens de wandeling zal een paar keer worden stil gestaan voor een opmerkzaamheidsoefening.

Na de wandeling vindt voor wie dat wil een korte uitwisseling van de ervaringen plaats. Dat vindt plaats (bij ondergaande zon) aan de rand van het natuurgebied, onder het genot van een kopje thee. Bij koud of regenachtig weer vindt de uitwisseling plaats in de tot cursusruimte verbouwde kalverstal.

De wandeling van 9 augustus start om 19.00 uur en zal rond 21.00 uur zijn afgelopen. Trek in ieder geval goede wandelschoenen aan. De wandeling gaat bij ieder weertype door. Locatie: Lendeweg 4a, 6964 CK HALL. Opgave bij Jantine Peters, 06-17 369 599 of info@aandachtgeeftjekracht.nl

Voor meer informatie zie: www.aandachtgeeftjekracht.nl.

Meer berichten
 


Week 27

In week 27 zat er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 9: