Logo brummensnieuws.nl

Muzikaal nazomeren in de Muziekkoepel

Old iezer jazzband in de Muziekkoepel Eerbeek
Old iezer jazzband in de Muziekkoepel Eerbeek

EERBEEK - De muziekliefhebbers in de regio kunnen deze nazomer weer hun hart ophalen bij de afronding van de openluchtconcerten die dit jaar weer georganiseerd zijn door de stichting MET (Muziek en Theater) in de Muziekkoepel in Eerbeek.

Een gevarieerd programma waarbij de nadruk op jazz ligt. Op 18 augustus bijt de Old iezer Jazzband het spits af met een gezellige swing in de New Orleans Jazz-stijl De band wordt gezien als de huisband van de Muziekkoepel openluchtconcerten.

Tweevoudig wereldkampioen slagwerkorkesten 'Padaboem van Cadenza' uit Twello geven acte de presence op zondagmiddag 1 september. Diezelfde middag is ook Mondolia Oosterhuizen te gast in de Muziekkoepel. Het gezellige amusementsorkest dat al op vele concoursen succesvol was, zorgt samen met Padaboem voor een onvergetelijke zondag-muziekmiddag.

De laatste in de reeks van openluchtconcerten in de Eerbeeks Muziekkoepel is er ook weer een met een hoog jazz gehalte. De tijden van de classic jazz uit de veertiger en vijftiger jaren herleven met de songs van o.a. de Andrew Sisters. 'Bei mir bist du schön, Rum and Coca Cola en nog vele andere hits worden gebracht door Sweet Silver en hun Combo Co. Sweet Silver bestaat uit de uit Warnsveld afkomstige dames Sabine van Oostveen, Marjolein Brinkman en Sabine Harmsen. Een waardige afsluiting van het MET Openluchtconcertenseizoen 2019! Deze concerten worden mede mogelijk gemaakt door de Culturele Stichting en de sponsorende ondernemers.

Meer berichten
 


De oplossing voor week 48:

MINISTERRAADDe oplossing voor week 36: