Logo brummensnieuws.nl

Expositie 'INNAMORATA' bij Gallery Aaldering

BRUMMEN - Bij Gallery Aaldering kunt u naast de vele klassieke auto's nu ook de foto-expositie 'Innamorata' van Nellie Kanters bewonderen. Tot 2 september 2019 is deze expositie in Brummen te zien.

Het Italiaanse woord 'Innamorata' betekent verliefd geworden. Lang geleden is Nellie Kanters (Ruurlo, 1965) verliefd geworden op het Italiaanse leven maar bovenal op de passie en de authenticiteit van de Italiaanse mensen. Kanters: "want je leven met passie leven en je authenticiteit behouden is een kunst op zich. Dat is wat mij iedere keer weer raakt en ontroert. "

Duizenden foto's maakte Kanters daarvan de afgelopen jaren in Italië. Iedereen kent het Italië van de mooie steden en bekende dorpjes met de bekende pleintjes, de pizzeria's, en de gelateria's.

Weinigen zien de authentieke pleintjes, straatjes en vooral de mensen die daarin de grootste rol spelen. Tafereeltjes waarin je het echte contact tussen mensen ziet.

Een wandelingetje maken door het dorp, mensen ontmoeten op het plein, krantje lezen en bijpraten in de bar, praatje maken bij de Piaggio dealer, bij de kapper, het heeft allemaal met aandacht voor elkaar te maken. Natuurlijk, Italianen gebruiken hun smartphone ook veel net zoals wij, maar daarbij blijven ze wel met elkaar praten.

"Mijn missie is het Italiaanse dagelijkse leven vast te leggen zodat de vaak zo pure en door z'n eenvoud bijzondere sfeer gedeeld kan worden. Een sfeer die kan kalmeren maar soms ook één groot theater is en sentiment en gekte in zich heeft. Hoe de sfeer ook is, het blijft intrigeren."

Bezoek aan de expositie

Nellie Kanters exposeert tot 2 september a.s. bij Gallery Aaldering. U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan de expositie. Gallery Aaldering is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn de deuren van 9.00 tot 16.00 uur geopend. Voor vragen over de expositie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Nellie Kanters, nellie.kanters@hetnet.nl

Meer berichten
 


De oplossing voor week 30:

CONCENTRATIEDe oplossing voor week 36: