Logo brummensnieuws.nl

Klaas Vos toernooi TC Eerbeek

Voorzitter Andre Nolsen zette Gezien en Klaas in het zonnetje
Voorzitter Andre Nolsen zette Gezien en Klaas in het zonnetje

EERBEEK - TC Eerbeek organiseerde op vrijdag 12 juli het 15e Klaas Vos toernooi. Aan dit toernooi werd deelgenomen door 72 enthousiaste 50-plusser uit Eerbeek en omstreken. Helaas waren de weergoden de tennissers dit jaar niet gezind. De ochtend werd er sportief getennist maar na de lunch konden de spelers de banen niet meer op vanwege de regen. De clubhuiscommissie verzorgde een heerlijke lunch en tussendoor waren er allerlei lekkere en gezonde hapjes. Rond 14.30 uur werden de poulewinnaars bekend gemaakt en alle winnaars ontvingen een flesje wijn.

Klaas Vos heeft dit toernooi voor de 15e keer georganiseerd en dit was zijn laatste keer. Ook Gezien Thomassen nam na 15 jaar afscheid van de commissie.

Voorzitter Andre Nolsen zette beiden in het zonnetje en bedankte hen voor hun inzet en enthousiasme in de afgelopen 15 jaar. T.C Eerbeek is blij dat Henk Venselaar het stokje overneemt van Klaas en volgend jaar zal TC Eerbeek dit toernooi wederom organiseren maar dan met een vernieuwde commissie.

Meer berichten
 


De oplossing voor week 49:

DEMONSTRATIEDe oplossing voor week 36: