Logo brummensnieuws.nl

Zomermarkten Eerbeek zijn van start gegaan

De kraam met onder andere prachtige houten decoratieartikelen uit Indonesië. Foto: Marion Verhaaf
De kraam met onder andere prachtige houten decoratieartikelen uit Indonesië. Foto: Marion Verhaaf

EERBEEK - De bekende Zomermarkten in Eerbeek zijn weer van start gegaan. Afgelopen dinsdag was de eerste van de reeks een feit. Een prachtige dag en ongeveer 25 kramen waar de bezoekers langs konden struinen voor elk wat wils.

Dit keer was de markt geplaatst op het Stuyvenburchplein met doorloop naar de Coldenhovenseweg die daarvoor was afgesloten voor het doorgaande verkeer. Daardoor bleef het dorp zelf goed bereikbaar en toegankelijk.

Zomermarkt op 6 dinsdagen

Naast de eerste Zomermarkt op 9 juli, volgen er nog vijf op achtereenvolgende dinsdagen. Te weten op 16, 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus. Gedurende 11.00 tot 18.00 uur kunt u wandelen langs de ca. 25 kramen en even wat eten en drinken op de verschillende gezellige terrassen. De data vallen in de drie vakantiezones die ons land rijk is. Zo is het voor iedereen toegankelijk.

Aan de kinderen is uiteraard ook gedacht. Zij hebben vakantie in deze periode en kunnen lekker spelen op de springkussens en zich laten schminken op de markt.In de kramen kunt u onder andere terecht voor kinderkleding, sieraden, maar ook leuke houten artikelen ter decoratie uit Indonesië. Ook de winkeliers zullen diverse aanbiedingen hebben in deze weken.

Zelf een kraam huren?

Wilt u zelf een kraam huren of nog informatie over de Zomermarkten aanvragen? De kraamhuur bedraagt €30,-. Meer informatie vraagt u aan via eerbeeksevlag@gmail.com.

Meer berichten
 


De oplossing voor week 49:

DEMONSTRATIEDe oplossing voor week 36: