Logo brummensnieuws.nl

Bieb gaat Buiten 't Boekje

BRUMMEN - Ook dit jaar organiseert Bibliotheek Brummen het evenement Buiten 't Boekje. Verschillende artiesten treden op voor de jeugd en volwassenen. Bij mooi weer is de voorstelling in de tuin van de Bibliotheek Brummen. De eerste voorstellingen zijn op 28 juni.

Om 16.00 uur start kindervoorstelling van kindertheater deepdeep. De voorstelling duurt ongeveer 40 minuten. De kosten voor een kaartje zijn: 4 euro (leden) en 6 euro (niet leden). Dit is inclusief een kopje koffie/thee of ranja. Deze grappige, interactieve voorstelling gaat over twee prinsessen, een draak en een ridder. De prinses wil graag een ridder zijn.

Om 20.00 uur komt theatergroep Mooi Weer met de voorstelling 'Op het terras.' Een zonnige voorstelling voor elk seizoen! Een interactieve kruiswoordpuzzel loopt als een rode draad door de voorstelling, met als inzet een 'zonnige' prijs. De kosten voor een kaartje zijn: 4 euro (voor leden) en 6 euro (voor niet leden). Dit is inclusief een kopje koffie/thee. In de pauze is het mogelijk een glaasje wijn/fris of een biertje te kopen.

Opgeven kan via: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl !

Meer berichten
 


De oplossing voor week 41:

ZELDZAAMHEIDDe oplossing voor week 36: