Logo brummensnieuws.nl

Eerste elftal Eerbeekse Boys promoveert

EERBEEK - Het eerste elftal van Eerbeekse Boys is in haar allereerste seizoen in het zaterdagvoetbal gepromoveerd naar de derde klasse. De Oranjehemden wonnen de beslissende nacompetitieronde tegen Veluwse Boys na een zinderende slotfase met 1-2.

Spannende wedstrijd

De eerste helft was duidelijk voor Eerbeekse Boys. Danny van Dijk scoorde al vroeg in de wedstrijd na goed doorgaan de 1-0.

In de tweede helft ontpopte zich een compleet ander spelbeeld en dankzij de sterke wind domineerde Veluwse Boys, met een aantal goede kansen. Eerbeekse Boys kwam er bijna niet meer uit. Het bleef heel lang 1-0 voor Eerbeekse Boys, maar in blessuretijd scoorde Veluwse Boys alsnog en het was 1-1. Dit zou verlenging betekenen, ware het niet dat in de laatste secondes van de wedstrijd Thijs Streppel de 1-2 scoorde en dit betekende de winst voor Eerbeekse Boys en daarmee ook de promotie naar de derde klasse. Een mooie prestatie van dit jonge team, dat in de competitie met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar speelde. In de finalewedstrijd stonden diverse JO19 spelers in de basis.

Mooi seizoen

Voor Eerbeekse Boys betekent dit een uiterste succesvolle start in het zaterdagvoetbal, want ook het tweede elftal werd kampioen en promoveert naar de tweede reserveklasse. De vooruitzichten voor volgend seizoen zijn goed, de technische staf blijft intact en er staat een ruime selectie met een goede mix van jonge talenten en ervaren krachten klaar. Ook in de jeugdafdeling waren diverse kampioenen te begroeten bij de oranjehemden, dit betekent dat er voldoende talent aanwezig is bij Eerbeekse Boys.

Volgend seizoen

Voor het komende seizoen is Eerbeekse Boys nog wel op zoek naar een aantal trainers en begeleiders, voor zowel selectie- als recreatieve teams. Mensen die Eerbeekse Boys willen helpen, kunnen contact opnemen met voetbalzaken@eerbeekseboys.nl

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: