Logo brummensnieuws.nl

De Geiten Pers geeft een bewaarbox uit

BRUMMEN - Normaal gesproken geeft De Geiten Pers een lokaal verhaal uit. Dit keer echter geeft de Brummense uitgeverij een bewaarbox uit, om de verhalen in te bewaren.
De kartonnen houder is speciaal ontworpen voor de uitgaven van De Geiten Pers in samenwerking met DS Smith, papierfabriek te Eerbeek. In Eerbeek is ook het gerecyclede karton gefabriceerd waarvan de bewaarbox gemaakt is. In één box passen 10 of 11 publicaties van De Geiten Pers. Op deze manier kunnen de vele trouwe klanten van de uitgeverij hun verzameling boekjes bijeenhouden en gemakkelijk terugvinden.
De bewaarbox is uitsluitend te koop bij boekpresentaties en op markten. Voor het eerst op de Kunstmarkt van het Brummense Pinksterfestival op zondag 9 juni van 12.00 - 17.00 u. De prijs van een ongevouwen bewaardoos is â €3,95 per stuk.

Op de foto ziet u hoe Marguerite Tuijn van De Geiten Pers een eerste exemplaar van de bewaarbox aanbiedt aan Lydie Walgemoed van de Bibliotheek Brummen-Voorst, een van de trouwe afnemers van onze publicaties. Ook de uitverkochte publicaties uit de reeks kunt u terugvinden in de bibliotheek.

Meer berichten
 


De oplossing voor week 41:

ZELDZAAMHEIDDe oplossing voor week 36: