Logo brummensnieuws.nl

Fantastische afsluiting jubileumseizoen KVG

Jubilarissen KVG: Genie Janssen 25 jaar lid en Betsie Klomp 50 jaar lid.
Jubilarissen KVG: Genie Janssen 25 jaar lid en Betsie Klomp 50 jaar lid.

EERBEEK - Het Katholiek VrouwenGilde in Eerbeek bestond afgelopen jaar 60 jaar. Afgelopen maandag, 13 mei werd dit jubileum afgesloten met een wervelende ontspanningsavond in de gebruikelijke verenigingslocatie het "Pater Dekkerhuis". Met uitzondering van enkele zieke leden en een enkele vakantiegangster waren alle leden aanwezig. En zij genoten! Het bestuur had kosten noch moeite gespaard om met een krap budget toch een gezellige avond te organiseren. Het cabaretduo "Een & Ander" was uitgenodigd om de dames te amuseren. En dit lukte. Met hun aansprekende programma, leuke sketches, muziek met verschillende instrumenten en zang werd een avondvullend programma gepresenteerd. Uit eigen geledingen waren de nodige hapjes en drankjes verzorgd die gretig aftrek vonden. En uiteraard horen bij een jubileum: JUBILARISSEN. Er waren maar liefst twee dames die hiervoor in het zonnetje werden gezet.

Mevr. Betsie Klomp en mevr. Genie Janssen waren respectievelijk 50 en 25 jaar lid; dat geldt ook voor Gerda Kobussen die helaas niet aanwezig kon zijn. Op een later tijdstip zal het bestuur samen met haar ook stilstaan bij het feit dat ook zij al 50 jaar deel uitmaakt van deze jubilerende en zeker nog zeer vitale vereniging.

Door de leden was er een spontane actie opgezet om het jubilerende bestuur ook te bedanken voor hun niet aflatende ijver om steeds maar weer nieuwe verfrissende avonden te organiseren. Ook dit werd zeer op prijs gesteld.

Er rest dit seizoen nog een afsluitende fietstocht en in september start het nieuwe seizoen, waar ook weer dames van harte welkom zijn om zich aan te sluiten tijdens de maandelijkse bijeenkomsten op elke derde maandag van de maand.

Meer berichten
 


De oplossing voor week 30:

CONCENTRATIEDe oplossing voor week 36: