Logo brummensnieuws.nl

Inloop bij vv Loenermark

LOENEN - Voetballers met een beperking zijn welkom bij vv Loenermark! Heb jij een beperking en wil je graag voetballen? Bij voetbalvereniging Loenermark in Loenen staat niemand buitenspel. Iedereen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking vanaf ongeveer 6 jaar kan voetballen bij Loenermark. Er is geen boven leeftijdsgrens. Ook als het bijvoorbeeld lastig voor jou is om te lopen dan is dat geen belemmering om bij Loenermark te kunnen genieten van het voetbalspel.

Plezier voor iedereen staat bij Loenermark voorop. Mensen met een beperking hoeven dus niet alleen maar toe te kijken, maar kunnen ook zelf voetballen.

Bij Loenermark voetballen jongens en meisjes, mannen en vrouwen uit de regio. De training wordt aangeboden op basis van mogelijkheden. Loenermark vindt het belangrijk, dat iedereen zich thuis voelt , plezier beleeft aan het spelletje en uitkijkt naar komende training en wedstrijd.

Om een goed gevoel te krijgen van hoe het er aan toe gaat op een training houdt Loenermark vrijdag 24 mei van 18:45 tot 19:45 uur een 'inloop' training. Iedereen uit de doelgroep kan meedoen zonder zich vooraf aan te melden. Het is niet noodzakelijk om op voetbalschoenen te trainen, je kunt ook meedoen op sportschoenen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor vragen over G-Voetbal bij voetbalvereniging Loenermark kun je bellen met Gerrit Blom op 06-51224565 of een e-mail sturen naar g-voetbal@vvloenermark.nl

Meer berichten
 


De oplossing voor week 30:

CONCENTRATIEDe oplossing voor week 36: