Afbeelding

Romy Cohen ontwerpt mooie poster Brummense Bikkel

Gemeentenieuws

Wie nomineer jij voor jeugdlintje?

Brummen/Eerbeek –  Woensdag 30 januari overhandigde Romy Cohen de door haar ontworpen poster voor de Brummense Bikkel aan wethouder Jolanda Pierik. De poster ligt vanaf deze week op verschillende plekken in de gemeente. Op  de achterkant staat het nominatieformulier. Zo maken we het iedereen nog makkelijker om een jongere te nomineren voor het Brummense jeugdlintje. Ken je zo iemand die een bijzondere prestatie heeft geleverd en daarvoor beloond mag worden? Neem de poster mee en vul het formulier snel in. Het kan nog tot eind maart.

De 18-jarige Romy Cohen uit Brummen heeft de poster ontworpen. Zij volgt de opleiding MBO Mediavormgeving niveau 4. Ze vertelt: "Jongerenwerker Sjoerd Botschuyver van Stichting Welzijn Brummen (SWB) vroeg me of ik het leuk vond om de poster voor de Brummense Bikkel te ontwerpen. Omdat onze samenwerking altijd goed is wou ik dat wel, ook omdat ik het leuk vind om wat te kunnen betekenen voor dit project!"

Waardering

Wethouder Jolanda Pierik: "Ik vind dat Romy een mooie poster heeft gemaakt. En wat leuk dat ze zich hier voor ingezet heeft. Zo brengen we dit mooie initiatief van de Brummense Bikkel weer even extra onder de aandacht. Vanaf deze week liggen de posters onder andere in winkels, bij sportverenigingen, scholen en de bibliotheek. Dus neem vooral een exemplaar mee en vul het nominatieformulier in. Hoe meer aanmeldingen hoe beter! Want er zijn veel kinderen die niet in de schijnwerpers staan, terwijl ze zich wel op een bijzondere manier inzetten voor anderen of onze gemeente. Daar heb ik veel waardering voor. De gemeente Brummen is trots op deze kinderen en jongeren en daarom vind ik dan ook dat zij een lintje verdienen. Geef dus je favoriete kandidaat door. Dat kan tot eind maart 2019 en dan buigt de jury zich over de inzendingen."

SWB coördineert de aanvragen. Via hun website www.welzijnbrummen.nl kunnen mensen het hele jaar door het nominatieformulier downloaden en invullen en zo hun favoriete kandidaat doorgeven. Je kunt je aanmelding ook insturen per e-mail: bikkel@welzijnbrummen.nl of stuur een brief naar Nominatie Brummense Bikkel, p/a Postbus 141, 6970 AC  BRUMMEN.  Alle inzendingen worden eind maart door de jury, die onder leiding staat van wethouder Jolanda Pierik, beoordeeld.

Er zijn twee categorieën: van 4 tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 17 jaar. Vermeld in de voordracht duidelijk wie de genomineerde is, zijn of haar adresgegevens en telefoonnummer. Geef ook duidelijk aan waarom deze persoon de Brummense Bikkel zou moeten winnen.

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Hennita van der Zee van SWB. Zij is bereikbaar via e-mailadres h.vd.zee@welzijnbrummen.nl of bel naar 0575–561 988.

Uit de krant

Afbeelding
B.T.C.B. tennist op nieuwe banen Algemeen 5 uur geleden
Nederland kampioene Felyne Boschloo in actie met Shakira.
Felyne Boschloo weer Nederlands Kampioen Algemeen 5 uur geleden
Sponsor Miel Velthorst met het gesponsorde team.
Dankzij sponsoren waterpoloërs geheel in stijl! Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Reactie op ingezonden brief van Ank van der Woude Ingezonden 5 uur geleden
Foto ter illustratie
Voorleesexpress Algemeen 5 uur geleden
De Marshoeve. Bron: Google maps.
Apeldoorn eist snel vertrek campingbewoners Algemeen 5 uur geleden
Ridder Walewein alias Hendri Schut.
Ridder Walewein in de Ludgeruskerk Algemeen 5 uur geleden
Michaelshoeve. Foto: Monique Schuite.
Is opvang statushouders wel volgens de regels? Algemeen 5 uur geleden
Foto ter illustratie.
Raad van State zet Gemeenteraad aan het werk Algemeen 5 uur geleden
Stort Doonweg.
"Provincie Gelderland schendt zorgplicht" Algemeen 5 uur geleden
Thijs Bleumink en Jelke Bouma samen op de fiets. Foto: Rutger Jongejan.
Gratis boodschappen bij een nieuwe fiets Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Meehuilen met de wolven Ingezonden 5 uur geleden
Afbeelding
Open Camping Dag bij Minicamping Molenallee in Loenen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Biologische Boerderijwinkel De Nieuwenburgt viert de eerste uitstap van de koeien naar buiten! Algemeen 23 uur geleden