Afbeelding

NLdoet actie op 16 maart bij vv Loenermark

Algemeen

LOENEN - Het Oranje Fonds organiseert, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Voetbalvereniging Loenermark uit Loenen heeft zich ook aangemeld voor de actie. Op zaterdag 16 maart wordt met zoveel mogelijk vrijwilligers het Loenermark complex voorjaarsklaar gemaakt.

Gedurende het gehele jaar zijn vele vrijwilligers druk de terreinen te onderhouden en klaar te stomen voor trainingen, wedstrijden en activiteiten. Vrijwilligerswerk bij Loenermark heeft geen verplicht karakter. De vrijwilligers doen het bijvoorbeeld omdat ze Loenermark een warm hart toedragen, om andere mensen te ontmoeten of omdat het gezonder, vrolijker en relaxter maakt. En niet te vergeten gewaardeerd worden!

Door mee te doen aan NLdoet wil Loenermark leden, ouders van jeugdleden en niet leden enthousiasmeren om 1 dag of dagdeel mee te komen helpen om de reguliere vrijwilligers wat te ontlasten.

Op het programma staan diverse werkzaamheden, zowel binnen als buiten. Voor iedereen, van jong tot oud, is er iets geschikts te doen. Een werkgroep is bezig met de voorbereidingen en inventariseert de uit te voeren werkzaamheden. Ook wordt een globale planning gemaakt zodat er een duidelijk beeld is van wat er gedaan kan worden. De activiteit staat gepland van 10:00 - 15:30 uur. Loenermark zorgt voor een broodje tussen de middag. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je ook graag een dagdeel of de hele dag komen helpen op zaterdag 16 maart? Vooraf aanmelden wordt zeer op prijs gesteld zodat Loenermark een beeld heeft van het aantal deelnemers. Aanmelden, individueel of met een groep, kan door middel van een e-mail te sturen naar: onderhoud@vvloenermark.nl of op www.nldoet.nl en zoeken op activiteit “Voorjaarsklaar maken van het vv Loenermark complex” in Loenen. Loenermark kijkt uit naar jouw komst!

Uit de krant

Afbeelding
Meer toelichting nodig voor inzet dieseltreinen bij RegioExpres Algemeen 12 apr, 09:00
Foto: Rutger Jongejan
Brandweer niet altijd inzetbaar door vrijwilligerstekort Algemeen 12 apr, 09:00
Maurits (11) en Noah ( 7) hebben de rubberboot naar het water gesleept.
Wadi vol water Algemeen 12 apr, 09:00
Wethouder Steven van de Graaf (r) en voorzitter Henk Poldermans tekenen het jaarplan onder toeziend oog van bestuursleden Anne Margreet van der Horst en Hay Verstappen.
Dorpsraad Brummen en gemeente ondertekenen jaarplan Algemeen 12 apr, 09:00
Afbeelding
"We halen de lucht uit de begroting" Algemeen 12 apr, 09:00
Wandel4Daagse Eerbeek. Foto: Copyright: ADN-Fotografie.nl
Inschrijvingen voor 60ste Wandel4daagse Eerbeek van start Algemeen 12 apr, 09:00
Foto tijdens het 25 jarig jubileum van landelijke rijvereniging 'de IJsselruiters' uit Brummen in 1951.
Rubriek Oud Algemeen 12 apr, 09:00
Afbeelding
Brummen treedt op tegen houtversnipperaars Algemeen 12 apr, 09:00
Foto ter illustratie. Bron: Google maps
Hoe naar huis gaan 'thuiskomen' werd. Ingezonden 12 apr, 09:00
Hoofdroute A50.
Eerbeekse knelpunten: ingewikkelde puzzel Algemeen 12 apr, 09:00
Muhammed in actie tegen ijzersterke EK-deelneemster Gwen Scholten.
Jeugddammen: De regiocup Gelderland Algemeen 12 apr, 09:00
Nicole Regelink schrijft 'Vergetelheden'. Foto: Artist-freed.
Zorgzame pennenlikker schrijft 'Vergetelheden' Algemeen 12 apr, 09:00
Gezelligheid rondom het Andreashuis.
Andreasrommelmarkt Brummen Algemeen 12 apr, 09:00
Huldiging koorleden.
Vrouwenkoor Phoenix kijkt goed terug op 2023 Algemeen 12 apr, 09:00