Grooutouders voor het klimaat.
Grooutouders voor het klimaat.

Grootouders voor het Klimaat houden spreekuur

dinsdag 7 mei 2024 14:00 tot 16:00

BRUMMEN/EERBEEK – Er bestaat sinds kort in de gemeente Brummen een afdeling van de landelijke beweging van Grootouders voor het Klimaat. Dit voorjaar zullen leden van de werkgroep in tweetallen spreekuur houden in de bibliotheken van Eerbeek en Brummen.

Grootouders voor het Klimaat willen een leefbare aarde nalaten voor alle kleinkinderen: schone lucht, schone bodem, schoon water en een rijke natuur. “We zijn de eerste generatie die de gevolgen van klimaatverandering ondervindt en de laatste generatie die er iets aan kan doen” aldus de Grootouders. Ze maken zich bezorgd over de gevolgen die ze om zich heen zien en zijn van mening dat we onze leefstijl moeten aanpassen. Ben jij ook bezorgd? Voel je je soms angstig of machteloos wanneer je denkt aan wat er allemaal gebeurt op en met onze planeet? Kom dan naar het spreekuur. Samen praten over de klimaatcrisis en elkaar tips en ideeën aanreiken kan moed, kracht en inspiratie geven. De problemen zijn groot, maar het is nog niet te laat. Samen zijn we in staat om echt duurzaam met de aarde om te gaan.

In de bibliotheek van Eerbeek zijn de Grootouders aanwezig op: dinsdagmiddag 9 april van 14:00-16:00 uur, donderdagochtend 16 mei van 10:00-12:00 uur en woensdagmiddag 5 juni van 14:00-16:00 uur. In de bibliotheek van Brummen zijn de Grootouders aanwezig op: dinsdagmiddag 16 april van 14:00-16:00 uur, dinsdagmiddag 7 mei van 14:00-16:00 uur en woensdagmiddag 26 juni van 14:00-16:00 uur. Contact opnemen kan via de mail: gvhk.brummen@gmail.com