Muziek verbindt, al 110 jaar.
Muziek verbindt, al 110 jaar.

Wilhelmina Spankeren bestaat 110 jaar.

woensdag 15 mei 2024 20:00

REGIO - Op zaterdagavond  25 mei organiseert muziekvereniging Wilhelmina Spankeren haar 110-jarig Jubileumconcert in de Ontmoetingskerk te Dieren. 

Tijdens het concert zullen het fanfare-orkest, het opleidingsorkest en het Volwassen Leer Orkest van muziekvereniging Wilhelmina muziek uitvoeren met als thema Science-fiction.
Met dit concert viert de Spankerense vereniging haar 110-jarig jubileum en presenteert daarbij het nieuwe Volwassen Leer Orkest. Het Volwassen Leer Orkest staat onder leiding van Amanda van der Veer en bestaat uit 25 volwassenen die in 10 weken een instrument hebben leren spelen.

Tijdens het Jubileumconcert kan het publiek deze enthousiaste groep horen spelen. Het fanfare-orkest staat o.l.v. dirigent Chiel Zomer, het opleidingsorkest en het Volwassen Leer Orkest o.l.v. Amanda van der Veer. Het belooft een mooi concert te worden, aldus de vereniging.

Het jubileumconcert wordt gehouden op zaterdagavond 25 mei in de Ontmoetingskerk, Admiraal Helfrichlaan 54 te Dieren. De toegang voor volwassenen is € 8,- Kinderen t/m 12 jaar € 4,-.
Het concert begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Vindt u muziek maken leuk? Wilt u of uw kind ook leren muziek maken? Vraag dan om informatie en/of een gratis proefles via het secretariaat. Informatie over Muziekvereniging Wilhelmina vindt u op Facebook, de website www.wilhelmina-spankeren.nl of email: info@wilhelmina-spankeren.nl