Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie.

De Leuvenheimse Tennisclub zoekt nieuwe sportievelingen

zondag 7 april 2024 11:30 tot 12:30

LEUVENHEIM - Het mooie Leuvenheim heeft zowaar een voor sommigen goed bewaard geheim. In de weilanden richting Dieren bevinden zich twee gravelbanen van de Leuvenheimse Tennis Club. Naast recreatief tennis wordt er competitie gespeeld en zijn er regelmatig gezellige activiteiten. 

Helaas heeft, net als vele verenigingen in Nederland, ook de LTC te maken met een teruglopend ledental. Het voordeel is dat je (bijna) altijd kunt spelen en nooit hoeft te wachten. Toch is de club op zoek naar nieuwe sportievelingen van jong tot oud die het leuk vinden om kennis te maken met deze leuke sport. Iedereen wordt uitgenodigd om kennis te komen maken op één van de open dagen. Voor kinderen tussen 5 en 16 jaar is dit op 7 april van 11:30-12.30 uur. Voor iedereen vanaf 16 jaar is er een open dag op 14 april vanaf 13:00 uur. Als je niet er niet bij kunt zijn op de open dag maar wel interesse hebt om een keer te komen tennissen kan dat natuurlijk ook! Opgeven voor de open dagen kan via een email naar info@leuvenheimsetennisclub.nl.