Afbeelding

Open dag bij Minicamping Molenallee

zaterdag 6 april 2024 10:00 tot 17:00


REGIO - Ruim 400 campings openen tijdens de Open Camping Dag op zaterdag 6 april van 10:00 tot 17:00 uur, op feestelijke wijze hun deuren om de start van het kampeerseizoen te vieren. Ook Minicamping Molenallee doet mee.

SRV Minicamping Molenallee ligt in Loenen op de Veluwe tussen Arnhem, Apeldoorn en Zutphen. Met 25 ruime kampeerplaatsen voor tenten, vouwwagens, caravans en campers is het daar goed toeven. Ook honden zijn van harte welkom. De landelijke minicamping grenst aan het mooie bosgebied van kasteel ter Horst. Deze gezellige camping is tevens een rustpunt voor wandelaars en fietsers, waar men de fiets kan opladen, even naar het toilet of je eigen lunch kunt opeten onder het genot van een heerlijk vers kopje koffie of thee.

Derde editie

Dit is de derde editie van deze Nationale Open Camping Dag. Karin Horstman van ‘I Love Kamperen’: ‘Wij hebben de ambitie om de Open Camping Dag te laten groeien tot dé dag waarop alle kampeerders vieren dat kamperen zo leuk is. ‘We zien kamperen als een belangrijk onderdeel van ons cultureel erfgoed waar miljoenen Nederlanders veel plezier aan beleven. www.minicampingmolenallee.nl.