Afbeelding

Modeshow in de Kruiskerk in Eerbeek

zaterdag 6 april 2024 14:00 tot 15:00

EERBEEK - Zaterdagmiddag 6 april is er een modeshow van gebruikte kinder-, dames- en heren voorjaars- en zomerkleding in de Kruiskerk, Dr. Gunningstraat 27 in Eerbeek.

De modeshow wordt georganiseerd door de Stichting Kinderkledingbeurs (SKKB) en Kringloop de Bongerd in Eerbeek. De modeshow is van 14:00 tot 15:00 uur en de kerk is open vanaf 13:30 uur, de toegang is gratis. Voor en na de modeshow is er gelegenheid voor koffie, thee of limonade. Na de modeshow is Kringloop de Bongerd geopend voor de verkoop van kleding voor volwassenen maar ook voor andere spullen. In de kerk zal de geshowde kinderkleding van de SKKB te koop. Meer informatie op www.kringloopdebongerd.nl en www.skkb.nl of op Facebook en Instagram