Het belooft een hilarische middag te worden met Toos en Stien.
Het belooft een hilarische middag te worden met Toos en Stien.

Turbo Toos en Super Stien bij stichting ouderenwerk

donderdag 4 april 2024 14:00

HALL - Op 4 april is er een gezellige bijeenkomst bij stichting ouderenwerk in de Wheme, Dorpsstraat 37. Aanvang 14:00 uur. Het komische duo ‘Turbo Toos en Super Stien’, twee ‘oudere’ zussen, komen op bezoek. 

Turbo Toos en Super Stien, zijn twee zussen van ver boven de 60 jaar. Zij vertellen over hun turbulente leven en over de gekke dingen die ze meemaken. Door een schoonheidsbehandeling die niet het gewenste resultaat had bereikt, hadden ze een hilarische vrouwelijke uitstraling. Maar daar hadden ze geen moeite mee. Ze vertellen over hun diverse hobby’s en halen de gekste capriolen uit. Met hun outfits, gevatte en soms scherpe humor met Brabants accent kunt u een middag genieten en lachen. De toegang is gratis.