Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie.

Eerste gezellige rommelmarkt

zondag 14 april 2024 10:00 tot 16:00

LOENEN - Op 14 april organiseert Kringloop de Waterlelie weer de eerste gezellige rommelmarkt van dit jaar tussen 10:00 en 16:00 uur, op de parkeerplaats van Hameinde 13a in Loenen. De toegang is gratis.

Het geld dat wordt opgehaald aan de verhuur van de grondplekken wordt gebruikt om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. ADRA is een hulporganisatie die wereldwijd armoede probeert tegen te gaan vooral d.m.v. zelfredzaamheids projecten. Kringloop de Waterlelie steunt elk kwartaal een ander project van de ADRA.

Graag weer een keer op de rommelmarkt staan? Dat kan, mis het dan niet! Wilt u een staanplaats reserveren? Mail dan voor meer info over grondplekken of andere vragen naar Kringloop.dewaterlelie@gmail.com. Of bel naar 06-83912863