Foto: Jacob de Haan publiciteit.
Foto: Jacob de Haan publiciteit.

Componist Jacob de Haan dirigeert Mega orkest

zaterdag 13 april 2024 16:00

KLARENBEEK - Op zaterdag 13 april organiseert het regionale Seniorenorkest De Vriendenkring uit Klarenbeek, in het kader van haar 40 jarig jubileum een Play-in waar voor zich 112 muzikanten, ongeacht leeftijd, hebben aangemeld. 

Om 10:00 start de repetitie van het groot ééndaags Hafabra-orkest onder leiding van de gastdirigent, de bekende Nederlandse componist, Jacob de Haan. Meerdere van zijn werken worden die dag ingestudeerd door 112 muzikanten die een blaas- of percussie instrument bespelen. Ter afsluiting wordt vanaf 16:00  uureen gratis openbaar optreden verzorgd voor hen die, de harmonie, fanfare of brassband orkesten een warm hart toe dragen, in de prachtige locatie Het Boshuis, Kerkweg 2, te Klarenbeek. Voor meer info zie onze actuele website: seniorenorkestdevriendenkring.nl