Kennismaken met diverse sporten kan bij Fitkids.
Kennismaken met diverse sporten kan bij Fitkids.

Voorjaarseditie Fitkidz gaat 1 maart van start

vrijdag 1 maart 2024 15:00 tot 16:30

BRUMMEN - Nog even en dan gaat de 6e editie van FitKidz Sportclub Brummen van start! Heb jij je al aangemeld? Fitkidz heeft als doel om de jeugd (groep 3 tot en met groep 8 van de basisscholen) in het dorp Brummen (meer) in beweging te krijgen en gratis kennis te laten maken met diverse sporten. 

Fitkidz is samenwerking tussen de Voetbalvereniging Sportclub Brummen, Stichting Sportkompas en Stichting Welzijn Brummen en de andere sportverenigingen in Brummen, maar ook de brandweer en ambulancemedewerkers worden er zoveel mogelijk bij betrokken. 

Vanaf vrijdagmiddag 1 maart van 15:00-16:30 uur gaat Fitkidz van start. In totaal wordt er op 8 vrijdagmiddagen (1 maart tot en met 19 april) een gevarieerd (sport-) programma samengesteld door de buurtsportcoaches van Sportkompas Brummen en de trainers van diverse sportclubs in Brummen. Als thuisbasis worden de velden van voetbalvereniging Sportclub Brummen gebruikt. Bij slecht weer wijken we uit naar de sporthal of de kantine van Sportclub Brummen. 

Ook zin om mee te doen? Geef je snel op door een mail te sturen naar fitkidz@sportclubbrummen.nl en geef je naam, school, groep en telefoonnummer door. We hopen dat je er elke keer bij bent, maar het is niet erg als je enkele lessen moet missen.