Afbeelding

Altijd al een muziekinstrument willen bespelen? Eendracht helpt u op weg!

dinsdag 27 februari 2024 20:15 tot 21:00

EERBEEK - Muziekvereniging Eendracht start vanaf 27 februari met een nieuwe editie MuziekMaakJeSamen (MMJS). Voor kinderen én voor volwassenen. Onder de muzikale leiding van Patrick de Heus leren de deelnemers in slechts 10 weken tijd kennismaken met muziek. De cursus wordt afgesloten met een concert. 

Voor kinderen 

De workshop voor de kinderen uit de groepen 3 t/m 7 is gericht op het kennismaken van ritmes en muziekinstrumenten. Met trommels, je eigen lijf, met zelfgemaakte

instrumenten en natuurlijk echte blaasinstrumenten zoals een trompet. Al snel kunnen de kinderen gezamenlijk een gaaf nummer spelen. MMJS voor kinderen is een cursus voor 10 weken en wordt gehouden op de donderdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur. 

Als volwassene altijd al muziek willen maken? 

Afgelopen jaar is Eendracht met succes gestart met een volwassenen versie van Muziek Maak je Samen (MMJS 18+). “We merken dat ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden regelmatig aangeven ook weleens een muziekinstrument te willen proberen en dat kan dus nu” geeft Liane van de Veen aan. Liane is samen met een aantal andere vrijwilligers bij Eendracht één van de initiatiefnemers. “De cursus is een eerste kennismaking met muziek maken onder professionele begeleiding van muziekdocent Patrick de Heus.” De cursus wordt gegeven op dinsdagavond van 20:15 tot 21:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.eendracht-eerbeek.nl of meldt u direct aan via mmjs@eendracht-eerbeek.nl