Afbeelding

Tribute concert for Ukraine

zondag 25 februari 2024 14:30 tot 16:30

REGIO - Op zondag 25 februari 2024 vindt het Concert voor Oekraïne plaats in de Julianakerk in Apeldoorn. Een concert om stil te staan bij de slachtoffers die omgekomen zijn in de oorlog tussen Rusland en de Oekraïne, die nog steeds gaande is.

Ter herdenking van de slachtoffers, gewonden, militairen, burgers, vaders, moeders, kinderen, broers, zussen, grootouders, vrienden en collega’s, van ontwrichte en ontheemde families, de pijn, het leed en verdriet veroorzaakt door deze misdadige oorlog.

Ter ondersteuning van het moedige verzet van het Oekraïense volk en een oproep tot voortdurend internationaal partnerschap, financiering, hulp en samenwerking voor de vrije en democratische staat Oekraïne. Een gezamenlijk concert voor een gedeelde toekomst. Vrije Toegang op zondag 25 Februari 2024,14:30 - 16:30 uur  (inloop vanaf 14:00 uur) Julianakerk, Deventerstraat 91 in Apeldoorn.