Afbeelding
Foto:

Sportief het jaar beginnen?

zaterdag 24 februari 2024 9:30

REGIO - Doe mee aan de Best Living JutbergTrail en Nordic Walking trail op zaterdag 24 februari.

AV Gelre uit Dieren heeft weer een mooie uitdaging voor je in petto. De Best Living JutbergTrail voert je over de prachtige paden van ons Nationaal Park “De Veluwezoom”. Natuurlijk zorgt AV Gelre ook dit keer weer voor een uitdagend en gevarieerd parcours. Bereid je dus voor op pittige beklimmingen en mooie afdalingen en vergeet daarbij niet te genieten van al het moois om je heen.

Voor de running trial kun je kiezen uit vier afstanden. De 7,5 en 15 km die starten om 11.15 uur en de 22,5 en 30 km met start vanaf 10.30 uur. Voor de Nordic Walkers zijn er twee routes de 7,5 en 15 km, beide starten om 9.30 uur. Alle informatie over de trail, inschrijven, starttijden en parcours vind je op www.avgelre.nl.
Jij bent er toch bij op zaterdag 24 februari!