Afbeelding

Vertel me Gelre informatieavond over pijnklachten in de heup en knie.

donderdag 15 februari 2024 19:00 tot 21:00

REGIO - Op donderdag 15 februari organiseert Gelre ziekenhuizen een informatieve avond in de reeks ‘Vertel me Gelre’ over pijnklachten in de heup en knie. Tijdens de avond worden behandelmogelijkheden voor pijnklachten in zowel de heup als de knie besproken, van conservatief tot operatief. 

De bijeenkomst is in het restaurant in Gelre Zutphen, de inloop is vanaf 19:00 uur met een kopje koffie of thee. Het programma start om 19.30 uur en de avond duurt tot ongeveer 21.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier op de website van Gelre ziekenhuizen via: https://www.gelreziekenhuizen.nl/over-ons/agenda/bericht/vertel-me-gelre-knie-heup-zutphen/

Behandelmogelijkheden bij heup- en knieklachten.

Tijdens de avond vertelt orthopedisch chirurg Martijn Haighton over de verschillende behandelingen die mogelijk zijn bij heupproblemen, zoals de voorste en achterste benadering. Orthopedisch chirurg Casper Behrens vertelt meer over de behandeling van pijnklachten in de knie, waarbij onder andere de hele en halve knieprothese aan bod komen. Een verpleegkundig specialist zal aanwezig zijn om alles te vertellen over de nazorg na een ingreep aan de heup of knie. Na de presentaties is er gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de chirurgen of verpleegkundig specialist.