Afbeelding

Workshop: Grip op je cyclus

maandag 12 februari 2024 19:30

BRUMMEN - Maandag 12 februari om 19:30 uur organiseert José Schaapman, voedingsdeskundige en cycluscoach,  de workshop: ‘Grip op je cyclus’. Een workshop voor vrouwen die hun relatie met hun menstruatiecyclus willen veranderen. José neemt je mee op een reis door je menstruatiecyclus. Je krijgt inzicht in hoe je hormonen eigenlijk werken. Hoe ze schommelen en waar de valkuilen én krachten liggen. Hoe je je cyclus vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je.

Zie jij jouw menstruatiecyclus vooral als iets vervelends? Heb je het gevoel dat je het ene moment teveel bent en het andere moment (veel) te weinig? Heb je last van pijn, onrust, stemmingswisselingen, pms, vermoeidheid, etc. en heb je het gevoel dat je iedere maand weer de grip op jezelf verliest? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat hierover te leren valt? Doe dan mee met deze workshop, want als je de taal van je cyclus leert spreken, valt er ineens een heleboel op z’n plek! Je bent van harte welkom. De workshop vindt plaats in Brummen. Opgave via jose@joseschaapman.nl