Afbeelding

Rondje Kunst Brummen e.o.

zaterdag 30 september 2023 12:00 tot 17:00

BRUMMEN - Een tijdje was het stil door corona, maar 21 kunstenaars van de Kunstkring Brummen pakken uit en openen hun ateliers op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Gedurende die dagen laten 21 kunstenaars in 14 ateliers diverse disciplines zien van 12:00 tot 17:00 uur.

Hout met ijzer verwerkt tot een enorme trilspin, prachtige houten schalen, schilderijen met abstracte of realistische afbeeldingen, schilderen op veren of borden, hand gemaakte sieraden, levens echte figuren van papierpulp, keramiek, beeldhouw werken, zeefdrukken. Teveel om op te noemen, in diverse ateliers verdeeld over de dorpen Brummen, Eerbeek, Dieren maar ook in het buitengebied Tonden en Hall. De diverse kunstenaars vertellen graag over het maak proces of over eventuele mogelijkheden om lessen te volgen.

Kortom een weekend om er op uit te trekken en al dit moois te bewonderen of inspiratie op te doen. Het zou fijn zijn als bezoekers zoveel mogelijk  te voet of met de fiets zouden komen of carpoolen i.v.m. eventuele parkeeroverlast voor de omgeving.

Scan voor deelnemers en adressen de QR code of ga naar https://www.kunstkring-brummen.nl/

Op de site van de Kunstkring Brummen ziet u een plattegrond van de deelnemende ateliers en kunstenaars. Mede mogelijk gemaakt dankzij medewerking van  de CSGB