Volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek
Volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek

Openingsweekend Volleybalvereniging Spiker

zaterdag 30 september 2023 12:30

EERBEEK - Het nieuwe volleybalseizoen is weer begonnen voor volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek. Op zaterdag 2 september werden er door Dames 3 en Meisjes B een oefenwedstrijd gespeeld, gevolgd door een driekamp van Dames 1 en Meisjes A. Voor Dames 1 was dit een mooie opwarmer voor de eerste bekerwedstrijd op 11 september, die met 3-0 gewonnen werd.

Ook de mini’s hadden een goede start van het seizoen met een minikamp, met prachtig weer, bij groepsaccommodatie de Peppelenburg in Otterlo. Een weekend met lasergamen, cd verven, abseilen en tokkelen, zeskampspelletjes, barbecue en natuurlijk een bonte avond met als thema disco. Een geweldig weekend voor de mini’s.

Kom gerust eens kijken bij onze wedstrijden in de Bhoele of tijdens onze training. De trainingsdagen zijn op maandag van 17:30 tot 22:30, donderdag 18:00-19:00 en 21:00-22:30 uur en vrijdag 17:00-19:30 uur. De vereniging heeft verschillende teams, mini’s, jeugd en senioren, en ook verschillende recreanten teams. Bij interesse, kan er 3x gratis meegetraind worden. We zien je graag in sporthal de Bhoele in Eerbeek! De eerste speeldag in de Bhoele is zaterdag 30 september, vanaf 12:30 uur.