Entree Pancratiuskerk.
Entree Pancratiuskerk.

Herdenking Huub Oosterhuis in de Pancratius kerk

zaterdag 30 september 2023 10:00

BRUMMEN - Tijdens twee speciale diensten op resp. 22 en 29 oktober, wordt in de Pancratiuskerk het leven van Huub Oosterhuis herdacht. 

Oosterhuis (ja inderdaad, de vader van Trijntje Oosterhuis) was theoloog, denker, dichter, schrijver van vele liederen en teksten en overleed op eerste Paasdag 9 april 2023 op 89 jarige leeftijd. Rondom deze gebeurtenis wil de Pancratiuskerk graag met u voor de omlijsting zorgen. 

Kom daarom ook naar de Pancratiuskerk om uiting te geven aan wat raakt en ontroert bij het lezen van zijn werk, door samen te schrijven, schilderen en fotograferen. Teksten worden voorgelezen, er is begeleiding bij schrijf-en schilderwerk wat inspireert en op weg helpt. U bent allen van harte welkom op zaterdag 30 september vanaf 10.00 uur