Gijs Wilbrink
Gijs Wilbrink

De Boekensteun start seizoen met Gijs Wilbrink

donderdag 28 september 2023 20:00

BRUMMEN - Op donderdag 28 september start het nieuwe seizoen van de Boekensteun met schrijver Gijs Wilbrink in Bibliotheek Brummen. Wilbrink is geboren in Doetinchem. Hij is schrijver, muzikant en podcastmaker. Zijn debuutroman uit 2022 De Beesten is een verhaal over familie en afkomst, stad en platteland, religie en activisme, kunst en punk en motorcross. De Beesten werd genomineerd voor de Boekhandelsprijs en lovend ontvangen door recensenten in landelijke kranten. 

In de pauze is boekhandel Primera XL aanwezig met het boek van deze auteur. Het is dan mogelijk om het direct te laten signeren door Gijs Wilbrink.

Ook dit najaar heeft de Boekensteun een gevarieerd programma samengesteld met de volgende schrijvers en dichters: 

  • Femke Brockhus | 7 november | Bibliotheek Brummen
  • Nisrine Mbarki | 25 januari 2024 | Bibliotheek Eerbeek
  • Otto de Kat | 7 maart 2024 | Bibliotheek Eerbeek
  • Judith Koelemeijer | 24 april 2024 | Bibliotheek Brummen

Daarnaast zijn er vijf filmavonden in Bibliotheek Brummen. Kijk voor meer informatie op de website van www.bijdebieb.nl onder activiteiten/agenda. Voor 35 euro per seizoen is het mogelijk om het hele programma van lezingen en films bij te wonen. Geef je op via: stichtingdeboekensteun@gmail.com en wordt donateur.

Reserveren voor deze lezing

In verband met de te verwachten bezoekers en het aantal beschikbare plaatsen is het verstandig snel te reserveren voor deze lezing via de website van Graafschap bibliotheken (www.bijdebieb.nl). Voor donateurs van de Boekensteun is de entree gratis en de niet donateurs betalen: € 10,00. Aanvang: 20.00 uur in Bibliotheek Brummen.