Afbeelding

Haal meer uit je mobieltje of tablet.

woensdag 27 september 2023 10:30 tot 12:00

EERBEEK - Kan ik het startscherm van mijn mobieltje zelf aanpassen? Waar zijn toch die toetsen als ik wil bellen? Het lijkt wel alsof iedereen ‘veegt’ over mobiele apparaten… waarom? Leer meer over je mobieltje of tablet en kom naar de bibliotheek in Eerbeek voor een gratis tweedelige workshop ‘haal meer uit je Android.’ 

Het gebruik van een mobiele telefoon valt niet meer weg te denken in de huidige tijd. Daarom is het prettig als jij de basisvaardigheden van dit apparaat beheerst. De bibliotheek organiseert een tweedelige workshop waarbij jij de basisvaardigheden van mobiele Android apparaten leert en onder de knie krijgt. Het gaat om een tweedelige workshop op de woensdagochtend in bieb Eerbeek. De workshop richt zich specifiek op Android apparaten. Denk dan aan apparaten van bijv. het merk Samsung, Huawai, Nokia en Motorola. Reserveer snel een plekje via de agenda op www.bijdebieb.nl!

Over de workshop

Tijdens de gratis workshop van twee keer ongeveer anderhalf uur ga je met je eigen telefoon of tablet oefenen. Medewerkers van de bibliotheek demonstreren en helpen jou met bijvoorbeeld inrichten van je startscherm, het instellen van de gewenste time-out stand en praktisch en functioneel swipen. Ook is er tijd voor het stellen van vragen. Leden en niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom.

Praktische informatie

Locatie

Datum

Tijd

Bibliotheek Eerbeek

27 september (workshop 1)

10.30 – 12.00 uur

4 oktober (workshop 2)

10.30 – 12.00 uur

Wist je dat?

Je kunt bij de Bibliotheek terecht met al jouw vragen over taal, (voor)lezen en/of de (digitale) overheid. Je kunt gewoon binnenlopen met jouw vraag. Welkom bij de Bibliotheek.