Afbeelding

Sunvest organiseert informatieavond voor Zonnepark Zilverbeek

maandag 25 september 2023 19:00 tot 21:30

HALL - Op maandagavond 25 september organiseert Sunvest een informatieavond voor inwoners uit de gemeente Brummen en voor de omwonenden van het plangebied in de aangrenzende gemeente Apeldoorn. Sunvest en landschapsarchitect Smartland presenteren deze avond de plannen voor Zonnepark Zilverbeek. Er is ruimte om vragen te stellen, mee te denken en om reacties te geven op de plannen. De avond is van 19:00 – 21:30 uur. 

Zonnepark Zilverbeek

Sunvest ontwikkelt een zonnepark van circa 17 hectare aan de Lendeweg, Hall. Voor dit zonnepark ligt de focus op een goede landschappelijke inpassing en inrichting. Natuur en recreatie zijn belangrijke speerpunten. Zo is de Gelderse ecologische verbindingszone Eerbeek– IJssel een belangrijke verbindingszone in het gebied en het zonnepark zal deze versterken. De eenvoudige structuur van landwegen en enkele zandpaden bieden enige wandelmogelijkheden als bescheiden recreatief landschap voor de bewoners van de gemeente. Zonnepark Zilverbeek levert straks ongeveer 18 GWh duurzame elektriciteit per jaar. Dat is vergelijkbaar met het jaarlijkse verbruik van ongeveer 6.000 huishoudens.

Informatieavond

U bent van harte welkom op maandagavond 25 september, te Tjark Rikscentrum. Het adres is Derickxkamp 2a, 6961 DL Eerbeek. 

Het ontwerp van het zonnepark wordt kort plenair gepresenteerd. Daarvoor en daarna kunt u direct in gesprek met Sunvest, haar adviseurs en de gemeente Brummen om meer gedetailleerde informatie op te halen.

Agenda:

  • Inloop vanaf 19:00 tot 20:00 uur
  • Presentatie van 20:00 tot 20:30 uur
  • Afloop 21:30 uur

U kunt zich aanmelden voor de informatieavond door een e-mail te sturen naar zilverbeek@sunvest.nl. Vermeldt u daarbij alstublieft uw naam en adres. Mocht u verhinderd zijn op deze avond of wilt u na het bezoek aan de informatieavond uw mening kenbaar maken, dan kan dat altijd via het bovenstaande e-mailadres. 

Over Sunvest
Sunvest ontwikkelt, financiert, bouwt en exploiteert Natuurlijke Zonneparken. Sunvest is een Nederlands bedrijf en ontwikkelt zowel kleinere als grootschalige zonneparken in heel Nederland. Sunvest onderscheidt zich door het ontwerpen van ‘Natuurlijke Zonneparken’. Dit omvat veel aandacht voor regionale samenwerking, landschappelijke inpassing en het bieden van ruime mogelijkheden tot participatie bij alle projecten. Onze projecten komen tot stand in goed overleg met overheden en in nauwe samenwerking met lokale betrokkenen en omwonenden.