Benjamin Creme.
Benjamin Creme.

Lezing over de weg naar wereldvrede

vrijdag 22 september 2023 14:00

ZUTPHEN - Oorlogen, milieurampen en op elk gebied sterke polarisatie. Gaat de wereld de afgrond tegemoet of lukt het nog een andere weg in te slaan?

Volgens Benjamin Creme is het nog niet te laat. Op vrijdag 22 september is er in bibliotheek Zutphen een lezing met videofragmenten van deze Britse esotericus en kunstschilder. Creme bespreekt hierin de oorzaken van de huidige crises in de wereld. 

De spanningen hebben te maken met de oneerlijke verdeling in de wereld en is in feite een spirituele crisis. De huidige economie bevordert hebzucht, milieuvernietiging en strijd. Allepolitieke modellen tot nu toe hebben gefaald.

Creme legt uit dat we op de drempel staan van een nieuw tijdperk, waarin de mensheid haar eenheid gaat beseffen. Hij voorspelt het spoedige naar voren treden van een groep vergeëvolueerde mensen, de Meesters van Wijsheid en Wereldleraar Maitreya. Zij staan klaar om hulp te bieden. Ze willen de mensheid te adviseren en inspireren een ander pad te kiezen. Dan kunnen wij een heel nieuwe beschaving opbouwen, waarin wereldvrede heerst en iedereen een menswaardig bestaan heeft. Er zijn veel tekenen die de komst van de Meesters en Maitreya aankondigen, zoals graancirkels en andere ‘wonderen’.  De lezing wordt gegeven door groep Zutphen/Nijmegen van stichting Share Nederland.  Share Nederland is onderdeel van Share International, een ideële organisatie zonder winstoogmerk.

Locatie: bibliotheek Zutphen, Broederenkerkplein 2, 7201 JP Zutphen. Datum: vrijdag 22 september. Aanvang: 14.00 uur. Toegang: gratis (vrijwillige bijdrage) Info: www.sharenl.org / www.share-international.org